Як скористатись Е-квитком в громадському наземному транспорті

Для оплати проїзду в наземному громадському транспорті пасажири можуть скористатися одним з будь-яких доступних способів:

  • Транспортною карткою
  • Додатком «Київ Цифровий»
  • Разовим QR-квитком

Транспортну картку можна придбати та/або поповнити у застосунку "Київ Цифровий", на сайті КП ГІОЦ, на станціях Київського метрополітену, у терміналах самообслуговування е-квитка, мережі терміналів EasyPay та на платіжному порталі iPay.

З мобільним застосуноком "Київ Цифровий" ви також можете купувати одноразовий QR-квиток. За номером та пін-кодом транспортну карту можна прив’язати до застосунку, щоб поповнювати її з банківської картки в будь-яку слушну мить.

Чек з QR-кодом можна придбати в терміналах самообслуговування, мережі «Т-кіоск», у боксах самообслуговування EasyPay або в касах станцій метро.

Одноразовий QR-квиток можна використовувати у роздрукованому вигляді або з екрана смартфону.

Пільгові категорії населення повинні валідувати «Картку Киянина». Пільговики, які не зареєстровані в Києві, мають пред’явити оригінал пільгового посвідчення контролеру.

Наразі у Києві діє понад 2000 місць для поповнення транспортних карт і купівлі QR-квитків для проїзду у громадському транспорті. З усіма точками продажу та поповнення можна ознайомитися на міській мапі