«Київпастранс» уклав страхувальний договір на закупівлю 30 зупинок за результатами тендеру

КП «Київпастранс» оголошувало тендер на виготовлення зупинок у разі необхідності та за заявкою підприємства до кінця 2024 року і за його результатами уклало страхувальний договір на купівлю 30 зупинок.

Щороку «Київпастранс» укладає страхувальний договір на оновлення зупинкових павільйонів. Мета угоди - зарезервувати можливість встановити зупинки у випадку запуску нових маршрутів чи пошкодження наявних павільйонів. Виготовлення зупинок у такому разі відбувається за заявкою підприємства. Тобто, на сьогодні жодної зупинки не замовлено. Важливо, що після завершення терміну договір анулюється автоматично.

Що ж до матеріалу виконання павільйонів з використанням скляних панелей, то такий матеріал є базовим для всіх нових зупинок в Києві і в інших українських та європейських містах. Прозорість матеріалу покращує оглядовість пасажирів. Також зауважимо, що скляні панелі, які застосовуються при виготовленні зупинок, при пошкодженні не дають гострих уламків і розбиваються на малотравматичні фрагменти за принципом автомобільного скла.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги найбезпечніше перебувати в укритті.