КП "Київпастранс" запрошує долучитись до публічних громадських обговорень проєкту "Київська міська мобільність"

Задля покращення системи громадського транспорту, залучення та ефективної реалізації великих інвестицій у розвиток транспортної інфраструктури КП «Київпастранс» виносить на публічне громадське обговорення проєкт «Київська міська мобільність».

Реалізація даного проєкту сприятиме покращенню міської мобільності та доступності, що послугує підтримкою інклюзивного розвитку, якого потребують мешканці Києва.

В рамках проєкту «Київська міська мобільність» передбачена реалізація наступних компонентів:

Компонент 1. Підготовка створення Троєщинського швидкісного транспортного коридору (Троєщинський ШТК): технічне завдання для Плану залучення зацікавлених сторін (SEP), технічне завдання для Рамкової політики переселення (РПП).

Компонент 2. Будівництво продовження трамвайної лінії від вул. Старовокзальної до станції київського метрополітену «Палац Спорту» з заїздом на Вокзальну площу в Шевченківському та Печерському районах міста Києва та реконструкції Вокзальної площі.

Для більш детального ознайомлення з Компонентом 2 проєкту «Київська міська мобільність» надаємо документи:

Процедура управління працею

План екологічних і соціальних зобов’язань (ESCP)

План залучення зацікавлених сторін (ПЗЗС)

Рамковий документ про політику переселення (Поєкт)

Оцінка впливу на навколишнє та соціальне середовище/План управління навколишнім та соціальним середовищем

Компонент 3. Вдосконалення системи планування розвитку громадського транспорту в місті Києві. Цей компонент складатиметься з основних заходів щодо надання технічної допомоги для підтримки КМДА та КП «Київпастранс» в оновленні та вдосконаленні навичок планування, для сприяння кращої інтеграції, співпраці між різними зацікавленими сторонами та організаціями, що займаються транспортом та інфраструктурою.

Тож, шановні громадяни, долучайтесь до обговорення проєкту «Київська міська мобільність» та надавайте свої пропозиції будь-яким з вказаних нижче способів:

у письмовій формі: 04070, м. Київ, Набережне шосе, 2

на електронну адресу: callcenter@kpt.kiev.ua,

або заповниши електронну форму: https://forms.gle/aDzB7ZS5rYbyhmHS6

Дякуємо за Ваші пропозиції та сподіваємось на плідну співпрацю!