На місці блошиного ринку будуть облаштовані зручні пішохідні доріжки та освітлення

'

На місці блошиного ринку, що на Куренівці, будуть облаштовані зручні пішохідні доріжки, освітлення та встановлені нові зупинкові комплекси. Про це повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Ми докладаємо чимало зусиль, аби Київ змінювався на краще. Блошиний ринок сьогодні - це неосвітлена, занедбана і захаращена територія, яка давно вже викликає у киян безліч нарікань: стихійна торгівля, яка велася майже під колесами трамвая, постійний бруд та сміттєве звалище.

«Наразі ми вже розпочали розчищати територію та готувати її до подальших робіт із благоустрою. Незабаром там з`являться зручні пішохідні доріжки, огорожі, зелена зона з належним освітленням та посадкові майданчики для очікування транспорту. Тобто, замість сміттєвого звалища буде спокійний і чистий куточок справжньої європейської столиці», - додав Дмитро Левченко.

За планом, роботи мають бути завершені у другій половині березня. Після чого територія буде передана на баланс Оболонської РДА.

До речі, старе і банальне правило, що чисто не там, де постійно прибирають, а там, де намагаються не смітити, працює скрізь.