Закликаємо до обмеження пересування містом!

Друзі! КП «Київпастранс» працює в штатному режимі, ми намагаємось забезпечувати безперебійне перевезення громадян, наземний громадський транспорт здійснює пасажирські перевезення за розкладом та без обмежень кількості рухомого складу.

Водночас, наше підприємство зобов’язане виконувати Постанову Кабінету Міністрів України про одночасне перевезення не більше 10 осіб у трамваях, тролейбусах та автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах. Ми розуміємо, що фізично складно дотриматись виконання такої вимоги в громадському транспорті.

Тому ми закликаємо всіх киян та гостей столиці максимально вжити запобігаючи засоби - обмеживши пересування містом та залишатися вдома! Просимо з відповідальністю поставитися до загрози, яка спіткнула весь світ!

Ваша безпека та здоров’я є нашим головним пріоритетом, тільки об’єднавшись ми зможемо подолати всі негаразди!

Також нагадуємо, що контроль за дотриманням обмежень, а саме кількості людей в рухомому складі здійснює Національна поліція. Щодо водіїв, то їхнім основним завданням є виконання своїх функціональних обов’язків, а саме безпечне перевезення пасажирів!

P.S. КП «Київпастранс» цінує кожного свого співробітника та в будь-якому разі ми вдячні за ефективну роботу в екстремальних умовах!