Завершуються роботи з реконструкції ще однієї зупинки Борщагівської лінії трамвая – «Бульвар Кольцова»

'

Масштабні роботи з реконструкції зупинки швидкісного трамвая «Бульвар Кольцова» добігають кінця. Уже незабаром кияни та гості столиці користуватимуться оновленою сучасною зупинкою. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«На сьогодні уже збудовані дві підвищені платформи, які повністю пристосовані для людей із інвалідністю. Над платформами змонтовані металеві навіси і облаштовано їх освітлення за допомогою LED світильників. Прокладено зовнішні мережі електропостачання станції, кабельну каналізацію для влаштування системи відеонагляду, гучномовного сповіщення, інтернету та телефонізації», – зазначив Олександр Густєлєв.

За словами заступника голови КМДА, також на об’єкті завершено монтаж турнікетної групи, влаштовано інтерактивний пішохідний перехід через трамвайні колії, який реагує на наближення трамвайного потягу за допомогою світлових сигналів та допомагає зорієнтуватися пасажиру, коли наближається або відправляється потяг. Змонтовано огородження на платформі з LED підсвіткою, систему навігації, інформаційні табло, показники руху.

На станції залишилося здійснити монтаж обладнання в серверній для облаштування системи відеонагляду, пожежної та охоронної сигналізації, провести пусконалагоджувані роботи турнікетної групи, встановити автомати E-ticket тощо. І незабаром кияни та гості столиці вже користуватимуться оновленою зупинкою швидкісного трамвая «Бульвар Кольцова».

Нагадаємо, що упродовж останніх років було проведено комплексну реконструкцію станцій швидкісного трамвая: «Гната Юри», «Польова», «Політехнічна», «Національний авіаційний університет», «Площа Перемоги», «Вул. Генерала Потапова».

https://kyivcity.gov.ua/news/oleksandr_gustyelyev_...