Жоден зі співробітників не залишиться за бортом!

Друзі, найближчим часом Київ остаточно зробить рішучий крок у цифрове майбутнє і доєднається до ключових міст світу, перейшовши на автоматизовану систему оплати проїзду.

Усі ми разом готувалися до цього вирішального етапу. Це справді історичний момент в житті нашої компанії Київпастранс / Kyivpastrans, тому впродовж останнього року ми наполегливо моніторили й залучали міжнародний досвід, досліджували особливості впровадження й адаптації цієї системи в нашій столиці, віднаходили технічні недоліки й вчилися ефективно й оперативно з ними справлятися, усе – аби наші пасажири відчули комфорт і переваги інноваційного проекту та особисто й свідомо контролювали свою поїздку.


«Що буде з персоналом?», - щораз запитували мене колеги й пасажири. Відповідь однозначна і незмінна від початку нововведення. Сьогодні наголошую вкотре: кожному кондукторові ми впродовж року пропонували і пропонуємо альтернативні й відповідні освітньому й кваліфікаційному рівню позиції в компанії, і не тільки в нашій, а й у суміжних, дотичних до транспортної сфери, прикладом, у «Київтранспарксервіс» та інших. Рік цим питанням у нас фахово опікується підрозділ – Навчально-курсовий комбінат, на який покладено відповідальність за якісну перепідготовку всіх бажаючих колег освоїти нову професію, наприклад, водія чи контролера. Усі наші кондуктори своєчасно попереджені про скорочення посади у встановленому порядку, передбаченому законодавством України про працю і їм вже запропоновані вакантні посади та професії підприємств. За умови вибору людини звільнитися, контролеру-касирові (кондукторові) буде виплачена вихідна допомога у розмірі, визначеному законодавством.

Жоден зі співробітників, охочих працювати, вчитися і старатися досягти нового професійного рівня, не залишиться за бортом трансформованого підприємства. Я бажаю всім нам сил, терпіння, взаємодопомоги і взаємоповаги, витримки й натхнення осягнути новий довгоочікуваний етап розвитку. Світ змінюється – змінюємося і ми.

Із повагою, Дмитро Левченко, генеральний директор «Київпастранс»