Триває реконструкція колій по вул. Алматинській

'

Для транспортної компанії Київпастранс / Kyivpastrans надважливою цінністю є якісна інфраструктура, що відповідає європейським вимогам та потребам.

Прогресивна інфраструктура у поєднанні з високим професіоналізмом - це маркер динамічних змін, які ми творимо вже сьогодні. Саме тому наша компанія продовжує реконструкцію трамвайної лінії по вулиці Алматинській за технологією «оксамитового шляху» (безстикові рейки з використанням сучасних кріплень), яка відчутно знижує рівень шуму під час руху трамваїв. Вже розпочали модернізацію тягової підстанції, яка живить наші трамвайчики - зробимо її більш надійною, після - замінимо опори контактної мережі та саму контактну мережу. Усі ці новації є беззаперечним доказом того, що ми не говоримо про «уявні» європейські стандарти, а запроваджуємо їх.

У рамках реалізації проекту також передбачено будівництво зупиночних платформ, які зображені на візуалізації. Зображення платформ поки що - попередні та орієнтовні. Сучасні платформи для висадки та посадки пасажирів будуть втілені у ході проектного планування на перспективній основі.

Після завершення реконструкції лінії поговоримо про запуск сучасних трамваїв на ДВРЗ.